Foton från utflykter nu på hemsidan

Vi har nu fått in bilder från våra utflykter från 2018 och bakåt. Alla är inlagda här på hemsidan, förutom 2014 som vi tappat bort i samband med att vår gamla hemsida kraschade. Så behöver er hjälp – leta gärna i era arkiv och lägg in i Flickr – max 5 bilder/evenemang. 

Titta gärna på de bilder vi redan lagt upp, de ligger under ”Program”, under resp år. Tanken är att vi ska fylla på med nya bilder också men det kommer i nästa steg.  

Insamling av foton från 2017 och 2018

Tack för alla inskickade bilder, 2017 och 2018 är nu inlagda på hemsidan.

Nu vill vi ha in era bilder från våra träffar 2017 och 2018. Som tidigare så gäller max 5 bilder/träff, de bör vara namngivna på något sätt. Det går tex bra att lägga till era initialer i filnamnet. Bilderna samlas in på vår Flickr sida varifrån vi sedan lägger över dem på hemsidan . Kontakta Paula Arvola för lösenord och lathund till Flickr. 

Bilderna vill vi ha in senast sista februari! 

Välkommen till vår nya hemsida

Nu äntligen har vi en hemsida igen, vi har i första läget fokuserat på att få igång en nyhetssida och en kalender där vi har alla våra aktiviteter.

Nyhetssidan är tänkt att vi  löpande ska lägga in information som vi vill sprida i klubben. För att hålla sidan aktuell uppmanar vi alla våra medlemmar att om Ni har information som bör ut på sidan glöm inte bort att meddela någon i webb-gruppen.

/ Webb-gruppen

(Katarina, Paula, Kenneth, Marjo, Jan-Erik)